ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024

Milí fanoušci, poslední plánované evropské turné legendárních Američanů DOKKEN se překládá na rok 2025 a tudíž je letos neuvidíme na festivalu ROCK CASTLE 2024. Kapela se vám tímto velice omlouvá a těší se, že se s vámi se všemi potká na tomto festivalu za rok, na 5. ročníku festivalu - ROCK CASTLE 2025!


Vyjádření kapely: „S těžkým srdcem vám musíme oznámit, že všechna plánovaná data evropského léta DOKKEN musí být odložena. Kvůli přetrvávajícím komplikacím po rozsáhlé operaci krku a nedávné zlomenině kotníku nebude Don v tuto chvíli schopen dlouho stát ani cestovat do zámoří. Don věří, že evropští fanoušci si zaslouží to nejlepší možné rozloučení. S ohledem na to udělá vše pro to, aby se v roce 2025 s vámi se všemi ve zdraví setkal. Děkujeme za pochopení a vaši trvalou podporu."


Na klasický, čistý a velmi inspirativní proud skvělé rockové energie DOKKEN si tedy ještě rok, počkáme a nyní přejeme Donu Dokkenovi z celého srdce brzké uzdravení. Na kapele, která zaujme uvolněné místo v programu letošního ROCK CASTLE festivalu usilovně pracujeme a brzy vám jim představíme. Sledujte festivalové stránky nebo FB profil.
Děkujeme za pochopení.


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou už jen do této neděle, a parkování na Střelnici, můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.