...na veřejném tábořišti „Střelnice“!

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV, 15. – 17. 8. 2024

4. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE je tady za měsíc! Vypukne ve čtvrtek 15. srpna a rock a metal bude v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ znít až do soboty 17. srpna! Tento mladý a pohodový festival láká pro svoji zajímavou dramaturgii a unikátní místo konání stále více a více fanoušků z celého světa!


VIP camp i VIP parkoviště v bezprostřední blízkosti festivalového areálu jsou již dlouho dopředu zcela vyprodána a nyní hlásíme i VYPRODÁNÍ blízkého, romantického kempu „Vrabčák“ u stejnojmenného rybníka.


Stanování už bude nyní možné pouze na veřejném tábořišti „Střelnice“, které je ZDARMA, ale bude vybaveno mobilními toaletami. Sprchy a občerstvení zde jsou zajištěny na nedalekém fotbalovém hřišti. U veřejného tábořiště zůstává možnost zakoupení parkování „Střelnice“, které je hned vedle tábořiště.


Festivalová sezóna je v plném proudu a festival ROCK CASTLE, kterému patří půlka srpna, se může pyšnit nejen překrásným prostředím udržovaného a stinného zámeckého parku, unikátností starobylého zámku se slavnou Slovanskou Epopejí od Alfonse Muchy uvnitř, ale rok, co rok i silnější sestavou kapel! Letos tady budou zářit AMON AMARTH, KREATOR, EPICA, KORPIKLAANI, AMORPHIS, FREEDOM CALL, AXEL RUDI PELL a celá řada dalších hvězd. Celý program festivalu najdete >>ZDE<<


Zveme vás na parádní metalové prázdniny na půvabný jih Moravy, do MORAVSKÉHO KRUMLOVA, na ROCK CASTLE festival!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za cenu platnou do konce července, i parkování Střelnice (jako e-tickety) objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky prodávají také sítě Ticketportal a Ticketstream.