S kým se letos potkáme v „Krumlově“?

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024

Nejmladší člen festivalové rodiny Pragokoncertu, rock-metalový ROCK CASTLE, se uskuteční letos už po čtvrté a věřte, že roste a jede skvěle!  Zrodil se v době poznamenané řadou zákazů a různých vládních nařízení a pro mnohé se stal ostrovem naděje, kde láska k metalu zvítězila a přinesla chvíle uvolnění a radosti v dobách ticha a napětí.

Je to příjemný, 3denní rock-metalový svátek, naplněný pohodovou letní atmosférou, rok, co rok silnější sestavou potvrzených kapel a odehrává se v nádherném, udržovaném zámeckém parku plného vzrostlých stromů a svěží trávy, v malebném historickém městečku na jihu Moravy, v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ! Nově zrekonstruovaný zámek, u něhož se festival koná navíc ve svých útrobách skrývá a ochraňuje slavné a jedinečné velkoformátové dílo mistra Alfonse Muchy – Slovanská Epopej, kterou můžete při návštěvě festivalu rovněž obdivovat!

Na 4. ročníku ROCK CASTLE festivalu zazáří letos celá řada světových metalových hvězd, jako jsou např.   AMON AMARTH, KREATOR, EPICA, KORPIKLAANI, AMORPHIS, FREEDOM CALL, AXEL RUDI PELL, PRIMAL FEAR, BLOODBOUND, CREMATORY, WARKINGS, XANDRIA, ELVENKING, HEIDEVOLK, ALL FOR METAL a řada dalších.


Udělejte si v půlce srpna radost a přijeďte na další super muzikou nabitý prodloužený víkend! ROCK CASTLE v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ vám otevře svou bránu už za 4 týdny! Program festivalu najdete >>ZDE<<
V prodeji jsou festivalové i jednodenní vstupenky, za výhodnou cenu platnou do konce července! Objednávejte je na těchto stránkách.