...startuje 15. srpna!

ROCK CASTLE 2024 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024

4. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE je na dohled! Malebné historické městečko MORAVSKÝ KRUMLOV zase po roce přivítá ve svém centru, v překrásném parku u zámku, celou řadu světových metalových hvězd a tisíce fanoušků z celého světa! Tento festival si za svoji krátkou dobu dokázal vybudovat pověst jedné z nejpohodovějších a nejpříjemnějších akcí druhé poloviny letních prázdnin. Přispívá k tomu jistě pestrá a promyšlená dramaturgie festivalu a také samotné kouzelné místo, kde se festival koná! Svěží, stinný zámecký park, kde můžete pařit u pódia, jemuž dělá neopakovatelnou kulisu starobylý zámek, anebo si lehnout do trávy opodál, relaxovat a nasávat pohodovou festivalovou atmosféru.


Letos se můžete těšit na metalové bouřliváky ze severu AMON AMARTH, na dosud největší a nejpropracovanější pódiovou show legendárních mistrů thrash-metalu KREATOR, na pohádkovou symphonic-metalovou show Holanďanů EPICA, na vynikající divokou tancovačku s oblíbeným klanem KORPIKLAANI, na dokonale srdcervoucí melodic-metalové chvíle s AMORPHIS, na veselý a skočný koncertní set miláčků českého publika FREEDOM CALL, na mistrovské představení nové desky legendy svého oboru AXLA RUDI PELLA a mnoho dalších zajímavých koncertů! Celý program festivalu najdete >>ZDE<<


Vstupenky, celofestivalové i jednodenní, za super cenu, platnou už jen do konce července, a parkování „Na Střelnici“, které se nachází hned vedle veřejného tábořiště, objednávejte na těchto stránkách.

Vstupenky seženete také v Ticketportalu, Ticketstreamu či Metaltixu!


Závěr léta patří metalu! Festival ROCK CASTLE 2024 otevírá svou bránu ve čtvrtek 15. srpna! Přijďte, těšíme se na vás!