ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025


FREE FALL z Uherského Hradiště patří mezi stálice české rockovo-undergroundové scény. Jejich doménou je rock-metalová muzika se surovými kytarovými riffy doplněná syntezátory a elektronikou. Na rok 2025 chystají FREE FALL nové, své v pořadí už šesté album, se kterým se přijedou pochlubit také v půlce srpna do MORAVSKÉHO KRUMLOVA, na 5. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE!


Nová deska slibuje originalitu snahou vymanit se ze stereotypů žánru a přinést svěží nápady s moderním zvukem širokému publiku. Jako ukázku nového směru už kapela stihla vypustila dva singly i s videoklipy „TRINITY“ a „DEJ MI LIKE“.

FREE FALL se mohou pyšnit mnoha úspěchy, mezi ty největší patří koncertování s takovými světovými hvězdami jako např. TARJA, WITHIN TEMPTATION, UFO, URIAH HEEP, LORDI, WALTARI, nebo CITRON a pravidelná účast na největších českých festivalech. Zkušenosti jim nechybí, ale zůstávají pevně nohama na zemi a s pokorou a neúnavnou prací se pouštějí do nových hudebních výzev. ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ je vítá do listu účinkujících kapel pro rok 2025!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání této první emise vstupenek, kempy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách.