ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025


Extrémní power metalový nováček na světové metalové scéně, kapela BLOODORN, přijedou v půli srpna rozpoutat zuřivé peklo na ROCK CASTLE 2025 do zámeckého parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ!


BLOODORN vznikli v roce 2020 a vede je hlavní kytarista kapely SIRENIA, Nils Courbaron, Zpěvák SILENT WINTER Mike Livas, baskytarista FREEDOM CALL Francesco Saverio Ferraro a bubeník SIRENIA Michael Brush se ke kapele připojili poté, co slyšeli první demo alba. Kapela je ovlivněná kapelami jako GAMMA RAY, ANGRA a BEAST IN BLACK, ale čerpá i z některých prvků extrémní metalové scény. Hudba BLOODORN je velmi rychlá a technická, někdy až brutální, ale také velmi melodická a chytlavá. Texty BLOODORN jsou o boji proti útlaku, autoritě a tyranii, ale také o temné gotické fantasy, stínových kultech, válce, vnitřní síle, cti, severské mytologii, a dokonce odkazuje i na některé videohry. Po úspěchu vydání jejich prvního alba „LET THE FURY RISE“ (květen 2024) je nyní tato svěží kapela více než připravena rozpoutat svou zuřivost naživo, na pódiu! K dispozici jim bude v půlce srpna pódium u starobylého zámku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, na 5. ročníku festivalu ROCK CASTLE 2025!


Jak jim ta live premiéra u nás vyjde, záleží hodně i na vás, fanoušcích! Přivítejte je vřele a vstupte do jejich pekelného metalového světa s radostí z očekávání něčeho nového!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání této první emise vstupenek, kempy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách.