... ROCK CASTLE 2024!

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024

Rocková a metalová hudba byla vždy útočištěm pro ty, kteří mají velké příběhy k vyprávění. A nejen to, také pro ty, kteří umí předávat dál své silné emoce. Přesně to dokáží úplně nejlépe finští AMORPHIS, kteří to úspěšně praktikují už víc než 30 let a kteří právě potvrdili svoji účast na festivalu ROCK CASTLE 2024!


AMORPHIS už dávno vytesali své jméno do srdcí všech metalových fanoušků. Své nádherně melancholické, mnohdy zvláštně uklidňující, ale často i hodně agresivní melodie předávají svým osobitým, originálním způsobem a fanoušci je milují! Není divu. Na kontě mají nespočet skvělých a vysoce hodnocených alb, mraky úspěšných koncertů po celém světě a vždycky a všude je vítá vděčné a přijímající publikum! Tato kapela ze země tisíců jezer je mimořádnou hudební fontánou energie, která je stále v pohybu, stále přináší světu něco nového, aniž by opustila své mystické kořeny. Zámecký park v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ tak čeká další hluboké metalové rozjímání s mistry svého obru, oblíbenou kapelou AMORPHIS!  


Festivalové vstupenky na ROCK CASTLE 2024, za super cenu, platnou už jen do konce listopadu, parkování a kempy, jsou v prodeji stále pouze na těchto stránkách.