...zaujímá kapela SILENZER!

ROCK CASTLE 2024 - 15. – 17. 8. 2024, zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV

Mezinárodní rock-metalový festival ROCK CASTLE 2024 oznamuje změnu v programu! Z letošního, 4. ročníku se omlouvá kapela NORTHTALE! Tady je osobní omluvenka zakladatele kapely, Billa Hudsona: "Ahoj všichni, tady Bill Hudson. ROCK CASTLE a vlastně všechny ty úžasné české festivaly patří každý rok k mým nejoblíbenějším obdobím roku. V roce 2023 měli NorthTale tu čest vystoupit na Masters of Rock a byla to jedna z našich nejoblíbenějších show vůbec. Nyní je však čas, aby si NorthTale udělali přestávku. Po 4 letech cítím, že projekt potřebuje nějaký čas, abych našel nový směr. Poslední 2 roky byly neuvěřitelně naplněné a já jsem nenašel tolik času soustředit se na kapelu. Omlouváme se všem fanouškům, kteří se na nás těšili. Rád bych poděkoval Georgovi, Martině a všem ostatním v Pragokoncertu za poskytnutí možnosti si zahrát a také našemu agentovi Volkmaru Udrimu z Decibel Touring. A samozřejmě, se všemi se uvidíme 12. července na Masters of Rock, kde vystoupím s DORO, metalovou královnou!"


Místo v programu však samozřejmě nezůstává prázdné a tímto do seznamu kapel letošního ROCK CASTLE festivalu potvrzujeme rakouskou heavy-rockovou kapelu SILENZER!


SILENZER je nová, svěží vlna heavy-rockové a metalové hudby! S více než 100 vystoupeními za poslední 3 roky a miliony streamů jsou SILENZER na dobré cestě stát se uznávanou součástí mezinárodní hard n‘ heavy hudební scény! Jejich nejsilnější stránkou jsou právě živá show, která jsou už tak pověstná, že jim zajistila i místa speciálních hostů takových metal-core hvězd, jako jsou např. AS I LAY DYING, HATEBREED či ASKING ALEXANDRIA a mnoho dalších. SILENZER si přijedou vydobýt své místo i ve vašich srdcích, právě do MORAVSKÉHO KRUMLOVA, na ROCK CASTLE 2024! Máte se na co těšit!


Festivalové i jednodenní vstupenky můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticktstream či Metaltix.