ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV, 15. – 17.8.2024

4. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE je tady přesně za týden! Malé, malebné historické městečko na jihu Moravy – MORAVSKÝ KRUMLOV se zase po roce naplní fanoušky rocku a metalu z celého světa, kteří si přijíždějí užít 3 nabité letní dny a noci skvělou muzikou, pohodou a radostí ze setkání s přáteli, kteří sdílí stejnou vášeň – metal!


Přinášíme vám orientační mapku Moravského Krumlova s označením pro vás důležitých míst, pro snadnější orientaci, po příjezdu do „Krumlova“. Najdete tam umístění festivalového areálu (v zámeckém parku), umístění VIP Kempu, VIP parkoviště a parkoviště pro karavany. Najdete tam, kde se nachází příjemný camp „Vrabčák“ a jeho parkoviště, a kde je a jak se dostanete k parkovišti a veřejnému tábořišti „Střelnice“. Najdete zde také v jakých místech bude uzavřena ulice „Zámecká“ ve které pak najdete před vstupem do festivalového areálu páskovací kontejner, pokladnu, úschovnu nebo registrační stánek na prohlídky Slovanské Epopeje, zámecké věže a výstavy Symbiozium.


Parkování aut bude možné pouze na vyhrazených parkovištích a přilehlých komunikacích při respektování dopravního značení a předpisů. Auta, která budou stát na zákazech a v prostorech, které k tomu nejsou určeny, budou odtahovány odtahovou službou a jejich majitelé pokutováni!


Tuto orientační mapku i další informace k festivalu, najdete na www.rockcastle.cz. VIP kemp i parkoviště a kemp i parkoviště „Vrabčák“ jsou již VYPRODÁNY! V prodeji zůstává parkoviště “Střelnice“ v bezprostřední blízkosti veřejného tábořiště „Střelnice“, kde je stanování ZDARMA. Toto tábořiště bude vybaveno mobilními toaletami a sprchy a občerstvení najdete na nedalekém fotbalovém hřišti.


ROCK CASTLE 2024 – skvělý tip na prožití zajímavého a metalovou energií nabitého prodlouženého víkendu v příjemném prostředí na jihu Moravy. Přijeďte načerpat síly! Těšíme se na vás!


Festivalové i jednodenní vstupenky a parkování „Střelnice“ můžete ještě stále objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky jsou v prodeji také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Mertaltix.