ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV, 15. – 17. 8. 2024

Světový rock a metal v kulisách půvabného, starobylého zámku, pódium postavené přímo v překrásně udržovaném zámeckém parku, plného vzrostlých stromů, malé malebné městečko MORAVSKÝ KRUMLOV, léto a letní noci, prodloužený volný víkend, přátelé z celého světa, pohoda, a hlavně nepopsatelně skvělá a vzrušující atmosféra rockového festivalu pod širým nebem…co vás ještě napadá, když se řekne ROCK CASTLE?


Co třeba ohromující síla vikingského metalu veleslavných bojovníků AMON AMARTH! Oslava 40. narozenin legendy světového thrash metalu KREATOR v historicky největší pódiové show! Symphonic- metalový sen jedinečných Holanďanů EPICA! Zábava, zpěv a tanec s oblíbenou partou KORPIKLAANI, dechberoucí, emocemi nabitá melodic-death metalová balada AMORPHIS, vždy výborná a energická zábava s happy metalem od FREEDOM CALL, hudební mistrovství v podání nezmara rock-metalové scény AXLA RUDI PELLA a jeho věrné družiny a mnoho dalších hvězd na jednom místě, ve třech dnech! Celý program festivalu i autogramiád najdete >>ZDE<<


Závěr léta a prázdnin patří metalu u zámku! Festival ROCK CASTLE 2024 otvírá svou bránu už příští čtvrtek, 15.8. ve 12:00! Jste srdečně zváni!


Vstupenky, celofestivalové i jednodenní, a parkování „Na Střelnici“, které se nachází hned vedle veřejného tábořiště, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky seženete ještě pohodlně také v Ticketportalu, Ticketstreamu či Metaltixu!


Těšíme se na vás!