3denní mezinárodní rock-metalový festival ROCK CASTLE 2024, startuje už tento čtvrtek 15.8. ve 13:00! Brána do překrásného přírodního festivalového areálu, do zámeckého parku, plného nádherných vzrostlých stromů poskytujících dostatek stínu, se otevřou ve 12:00!

 
Posíláme vám orientační mapku festivalového areálu, abyste věděli, kam zamířit, jakmile projdete branou, a kde co najdete. Oproti minulým letům je nejvýraznější změnou umístění autogramiádového stanu, který se přestěhoval na druhou stranu, vedle pódia (při pohledu na pódium vlevo!)!  
Mrkněte, kde se nachází festivalový shop, kde najdete kavárnu, kde je úschovna, pokladna, páskovací kontejner, dobíjecí stánek NFCtron, kde se zaregistrovat na prohlídku jedinečné Muchovy Slovanské Epopeje či na prohlídku věže a výstavy Symbiozium, nebo kde je to nejlepší místo se občerstvit, či si „ulevit“, kde má svůj stan záchranná služba…atd. Mapku najdete >>ZDE<<


Festivalové i jednodenní vstupenky a parkování „Střelnice“ (jako e-tickety) můžete ještě stále objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání i v Ticketportálu či Ticketstreamu.


Co dodat? Těšíme se na vás, přátelé!