Festivalový merchandising je nedílnou součástí každého festivalu a každoročně pro vás připravujeme nové, zajímavé motivy. Také 4. ročník festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, který odstartuje v zámeckém parku už tento čtvrtek, 15.8., nechce zůstat v tomto směru pozadu.

A tak nyní, po zveřejnění nových festivalových triček, přichází s dalšími novinkami, které na vás budou čekat ve festivalovém shopu. Těšte se na novou, krásnou a velmi kvalitní mikinu (ve vel. S – 3XL), dámská tílka pro očekávané horké dny (vel S – 2XL) a vynikající, voňavou a u fanoušků tolik oblíbenou kávu ve stylových plechovkách!


ROCK CASTLE 2024 vypukne v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ už ve čtvrtek ve 13:00! Festivalová brána se vám otevře už ve 12:00 a stejně tak i festivalový obchůdek, který najdete kousek za bránou nalevo. Přijďte včas! Nejen, že máte šanci získat v páskovacím kontejneru při výměně své vstupenky za festivalovou pásku speciální dárek v podobě EP od POWERWOLF, ale budete také mezi prvními u festivalového obchůdku a budete mít největší výběr z celého nabízeného festivalového sortimentu! Zejména trička totiž mizí z regálů nejrychleji.


Festivalové léto pokračuje! Těšíme se na vás v „Krumlově“!


Festivalové i jednodenní vstupenky a parking „Střelnice“ můžete ještě do zítřejších 17 hodin objednávat na těchto stránkách.
Festivalová pokladna, kde budou vstupenky rovněž v prodeji (POUZE v hotovosti!), se před festivalovým areálem v „Krumlově“ otvírá už ve středu, 14.8. ve 12:00!


Nadále si můžete objednávat festivalové i jednodenní vstupenky také v sítích Ticketportal, či Tickestream.