...jako pozvánku na festival ROCK CASTLE 2024, který startuje už tento čtvrtek v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ!

Heroic-metalové okteto ALL FOR METAL vás všechny zve na 4. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE, který se koná už tento týden, od čtvrtku 15.8. do soboty 17.8., v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ!


ALL FOR METAL zde vystoupí v sobotu odpoledne a těšit se můžete i na jejich krásný nový singl „Path Of The Brave“ z nového alba „Gods Of Metal (Year Of The Dragon)“, které vyjde už 23. srpna! Inspirováni starověkými legendami a hrdinskými příběhy, připravují ALL FOR METAL své fanoušky na opravdu nezapomenutelný hudební zážitek!

Zpěvák Antonio říká: "Nejvíc jsem čekal na vydání této písně. Je to opravdu zvláštní, protože jsme ji nahráli, když jsme dokončovali naše debutové album "Legends." Tehdy jsme si mysleli, že tato píseň je příliš speciální, abychom ji nevydali. Tato píseň si zaslouží velké pódium! Pozvedněte rohy a pojďte spolu s námi na epickou procházku po 'Path Of The Brave'!"


Podívejte se na video k „Path Of The Brave“ a chystejte se na festival ROCK CASTLE! ALL FOR METAL vás chytí za srdce naživo už v sobotu 17. 8. v 16:10, u zámku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ! Stojí za to tam být!


Festivalové i jednodenní vstupenky a parkování „Střelnice“ objednávejte ještě do zítřejších 17 hodin, ma těchto stránkách.
Vstupenky ještě seženete v sítích Ticketportal i Ticketstream.