Máme tady fotky AMON AMARTH a LORD OF THE LOST.

Včerejší, první den festivalu ROCK CASTLE byl po všech směrech velmi vydařený a závěr večera přímo bombastický!  Svou nezkrotnou silou a s velmi hutnými skladbami na pódium připluli slavní AMON AMARTH a předvedli monumentální ohnivou vikingskou párty! Jak sám Johan řekl, život Vikinga není jen boj, je to také jedna velká slavnost! Vikingové rádi a často slaví a tahle oslava se opravdu povedla! Nedá se nazvat jinak než-li famózní, o dokonale vymakané pódiové produkci a luxusních pyro efektech nemluvě!


Následovala skvělá půlnoční metalová rozcvička se senzačními LORD OF THE LOST, kterým noční hodina vyloženě prospěla a podali výkon vskutku par excellence. Taky jste si na závěr dne tak dobře zaskákali, zatančili a pohoupali se na dokonalých hlasových vlnách charismatického Chrise Harmse?


První den festivalu ROCK CASTLE byl zakončen elegantně, s grácií a ve velkolepém stylu.


ROCK CASTLE 2024, den druhý začíná! Vítejte ve festivalovém areálu a užívejte si vše, co vám tyto jedinečné 3 dny v Moravském Krumlově nabízí!


Festivalové i jednodenní vstupenky jsou stále ještě v prodeji! Ve festivalové pokladně, nebo v síti Ticketportal. Přijďte a načerpejte síly z nevšedních okamžiků.


Hezký den, přátelé.