... mrkněte na první fotky z dnešního dne. 

4. ročník festivalu ROCK CASTLE dnes vrcholí a třetí, poslední festivalový den už se pomalu kloní k večerním vystoupením. Dnes jedeme v lehce aprílovém modu, sluníčko se střídá s osvěžujícím deštíkem a návštěvníci festivalu si užívají den a koncerty jednotlivých kapel jak přímo u pódia, tak z povzdálí, na dekách, ze stínu vzrostlých stromů. Panuje zde pohoda a metal.


Posíláme vám první dnešní fotky, které opět krásně zachycují nejen účinkující kapely, které si to tady také skvěle užívají, ale i tu příjemnou a uvolněnou festivalovou atmosféru v publiku, kterou umí tento festival vytvořit.


Závěr letošního ročníku festivalu už je na dohled. Připravte se na poslední, barvitá show od populárních metalových mistrů zábavy FREEDOM CALL, na srdcervoucí temně metalové AMORPHIS, na harmonii a dokonalost metalových symphonií kapely EPICA a abyste se dnes s festivalem neloučili smutně, na závěr se těšte na veselé křepčení s parádní bandou TRICK OR TREAT! Zůstaňte až do konce, přátelé a bavte se, jsme rádi, že tu jste.